Reiseblogg fra Travellerspoint

Hvordan skal dette gaa?????

nobody knows

rain 22 °C

Hei alle sammen eller g'day mates som vi sier veldig ofte for tiden.
Mange har nok stillt seg spm om hvordan de to naive, surrete soerlandsguttene skal klare seg alene paa andre siden av kloden med ikke noen andre enn hverandre og stotte seg paa.
Vi kan si det at forelopig saa gaar det veldig greit her og vi har kommet litt til rette paa hostelet i sydney centrum.
Vi moter en heil haug med kule folk og vi kan si det at vi angrer absolutt ikke paa at vi var 1 av 9 som reiste down under. Vi saa jo for oss hetebolge og mye bading naar vi ankom, men vi bommet med ei uke. De siste dagene har vi hatt mye regn, men tempen ligger paa rundt 20 grader. Saa vi kan ikke klage etter vi har faatt med oss at det er fortsatt mye sno og minusgrader i kristiansand:) Ettersom sola ikke var aa se noensteds i byen, har det blitt ett par dager ut med de nye vennene vaare :)

Vi har booket alt vi skal gjor oppover ostkysten saa det er greit aa ha det ordnet. Paa mandag reiser vi to haapefulle paa vaart forste eventyr i form av surfeskole. (7 dagers) da blir vi aa ta bussen opp til Byron Bay. Der kommer vi antageligvis til aa prove aa faa tak i fruktplukkings jobb. Har hort at det er en drittjobb, men vi kan jo ikke forvente oss noe superjobb heller:) hehe. Bare saa det er sagt saa er det ikke sikkert dekningen er saa sinnsykt god innover det ode land. Saa vi gir beskjed for vi eventuelt for oss jobb der. Saa ikke bekymre dere visst vi ikke har gitt lyd fra oss paa en uke eller to, med tanke paa tidsforskjell og internett muligheter.

Ellers saa har vi faatt sett det meste det er aa se av attraksjoner i sydney. Nevner i fleng: Sydney aquarium som for ovrig var dodskult. Haier og alt av fargerike fisker som f.eks Fisken Nemo :) skjonn liten fisk det der:). Sydney Wildlife likte ikke Espen seg altfor mye p.g.a det er saa mye stygge, store og haarete EDDERKOPPER. Men det fantes jo noen sote og meget kule koalaer og kenguruer der som veide opp for alle edderkoppene. Arne likte ikke alle slangene som var der, men kom ut derfra med vettet i behold. Operahuset var faktisk ogsaa verdt en kikk og Darling harbour var heilt fantastisk, hvor vi var paa verdens storste IMAX kino. ( 3D FILM for de som ikke veit det.) Vi kommer hvertfall hjem med slitte sko ettersom gaa er det eneste vi gjor om dagen:)
Maa bare beklage alle aa'er og oe'er som er fordi vi skriver paa engelsk tastatur uten oe , aa og ae.
Bilder fra de foerste dagene kommer snart. har bare ikke hatt tid til det. men bare ta en tur innom siden en gang iblant og kikk etter de.Mye goy der, vi lover. Da sier vi takk og farvel for denne gang, men det blir ikke siste gang.
En Australsk hilsen fra Espen og Arne:) Ps: det gaar mer penger enn forventet. Og vi var ogsaa innom Manly som var en 30 mins fergetur fra Sydney og der var en svaer strand med hundre surfere, vi er snart en av de.

Skrevet av hevroey 17:36 Arkivert i Australia Tagged backpacking

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

G'day mates!
Høres nesten ut som hjemme sålangt, minus operahus og imax og fin temperatur og australere...cirka!

Noe tidlig å få første budsjettsprekk? :P

Keep us posted :)

fra perfunk

Godt å høre fra dere igjen!

Har sendt noen meldinger, men vet ikke om de er kommet fram... Litt kjipt at pengene ikke strekker til som planlagt - eller håpet... Hehe... ;-)

Håper dere fortsetter å kose dere storveis!

Gleder meg til neste blogg!
PS! Gjerne med bilder!

Klem.

fra storesøs

Heisann, godt å høre fra dere! Skulle gjerne byttet temp med dere for akkurat nå snør det her!!
Kos dere videre - snart er det sommer her også.

Paps

fra Foss

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint